El club d'Handbol Oliva s'ha classificat per a l'ascens

El Club Handbol Oliva, amb la victòria de la jornada passada per 28-36 davant delsegon classificat, aconsegueix a falta de dues jornades per finalitzar la lliga ser matemàticament campió del grup Nort-B. Així, jugarà la fase d'ascens a segona nacional contra el segon del grup Nort-A, el segon del Grup Sur i el tercer del grup Nort B, encara per concretar.

L'equip de Juanjo Pérez va eixir a jugar amb la convicció que per guanyar aquest partit caldria estar al 100 %, i tots els jugadors olivans van començar l'encontre amb concentració, ganes i il·lusió.

Des dels primers minuts, va ser clar el dominador de l'encontre. Va jugar amb serietat en la línia defensiva, amb eixides ràpides a contraatac i amb segones onades ben finalitzades.

El proper partit es juga a casa, el divendres a les 21 hores i serà l'últim en camp propi de la temporada i l'acomiadament davant l'afició, tot i que, el club ha demanat ser seu de la Fase d'Ascens cosa que serà difícil donat que fa dos anys ja ho va ser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.