HANDBOL

1a ESTATAL FEMENINA

Atac descarat i triomf amb valor afegit

L'Amposta va contrarestar l'agressivitat del Rótulos amb joc col·lectiu, selecció de tir, i té garantida la plaça en la divisió d'honor B

RÓTULOS PLASNEÓN

35

AMPOSTA LAGRAMA

39

RÓTULOS PLASNEÓN:

Bernal, Carrillo (8), Mateo (8), García (2), Martín (6), Alejandre (2), Gasulla (9), Balbas, Giménez, Asensio, Pérez, Rubio, Muñoz i Pardillo.

AMPOSTA LAGRAMA:

De la Iglesia, Egaña (9), Topic (3), Simon (4), Frnova (7), Feuchtmann (2) i Ungureanu (8) –equip inicial–, Uliaque (2), Sílvia Domingo (4), Alonso i Chiriev.

PARCIALS:

0-2, 2-4, 6-7, 10-11, 12-14, 17-18; 20-20, 23-24, 25-27, 28-32, 29-35 i 35-39.

ÀRBITRES:

Eleto i Esparza.
T.G.:
A Mateo, García i Muñoz, del Rótulos Plasneón, i a Ungureanu, Feuchtmann, Simon, Topic i Chiriev.
T.V.:
Cap.

L'Amposta Lagrama va obtenir ahir a Saragossa la desena victòria de la lliga en un partit d'atac descarat en què tots dos conjunts van anar per feina sense contemplacions. Les aragoneses necessitaven els punts per evitar una de les tres places de descens i van sortir molt agressives. Els errors en atac de l'Amposta van permetre a les locals sortir al contraatac i arribar al descans amb un resultat molt igualat (17-18). En el segon temps l'Amposta va seleccionar molt bé el seu atac, va evitar les pèrdues i amb un gran sentit del joc col·lectiu es va fer seu el partit. L'Amposta té garantida una plaça entre els nou primers del grup per accedir la temporada vinent a la nova divisió d'honor B, que estarà formada per 28 conjunts. Ara la primera estatal la formen 36 equips dividits en tres grups de dotze. Aquest canvi es va aprovar en assemblea i pretén escurçar la diferència de qualitat que hi ha ara entre la divisió d'honor i la primera estatal. Els nou primers dels tres grups descomptant l'equip que pugi (26) i els dos que baixin de dalt de tot formaran aquests dos grups de 14 amb més exigència i més cost econòmic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.