ASOBAL

Un últim tràmit plàcid

El Barça té un partit fàcil a Conca abans de disputar la copa

Va dominar gairebé des de l'inici amb avantatges clars

Sense patiments. L'últim partit del Barça en la lliga abans de la disputa de la copa del Rei va tenir un desenllaç tranquil. L'equip de Xavi Pascual va escombrar el Conca a domicili 29 a 37 sense veure's intimidat en tot el partit. Només en l'inici, els locals van aconseguir dominar el resultat, però amb un parcial de 0-3 en el minut 4 el Barça va remuntar i ja no va tornar a perdre el control del joc. Una segona embranzida amb tres gols consecutius en el minut 9 va obrir la primera bretxa important (5-9). El Barça va combinar una bona defensa amb l'efectivitat en els contraatacs i només un parcial de 3-0 dels jugadors locals va maquillar el marcador abans del descans (15-19).

El Conca va intentar mantenir una defensa fèrria en la represa, però de mica en mica va perdre força i el Barça ho va aprofitar per obrir una diferència de set gols en el minut 31 (17-24). Els deu minuts següents van ser més lluitats pels de Conca, però el seu intent de reacció va quedar frenat amb l'entrada de Víctor Tomàs, que va revolucionar el partit i va batre la porteria rival quatre vegades consecutives. El Barça es va col·locar amb vuit gols de diferència (25-33) a 11 minuts del final del partit, una diferència massa amplia per témer una remuntada dels jugadors locals, que van perdre qualsevol possibilitat de classificar-se per a la copa.

El tècnic blaugrana va fer jugar alguns dels seus júniors, com és el cas del porter Gonzalo.