ATLETISME

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

Marc Roig defensa el títol català de mitja marató a Calella

El santpolenc tindrà rivals d'entitat com Jordi Comas i Ivan Zarco, amb marques inferiors a 1h08:00

Marc Roig (CA Laietània) serà demà la referència en la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme per diversos motius, i no només perquè competeix a prop de casa. El fondista santpolenc defensa tant el títol de la primera edició de la prova maresmenca (1h07:25) com el de campió català de l'especialitat, aconseguit el curs passat a Reus (1h08:18). Roig s'ha recuperat bé de l'esforç de la marató de Barcelona, fa tot just quinze dies, però per revalidar la victòria a Calella tindrà un rival de gran nivell, Jordi Comas (FC Barcelona), que ja el va guanyar el mes de desembre a Mataró (1h07:25). També s'haurà de comprovar els progressos del jove Ivan Zarco, ara en les files del Pratenc i que acredita una millor marca en la distància d'1h07:34.

En la prova femenina la gran favorita és Teresa Pulido (Canal Isabel II), resident a Canet i que s'entrena a les ordres del seu company l'exmaratonià Javier Cortés Huete. Pulido ja té la mínima acreditada per competir aquest estiu en la marató de l'europeu de Barcelona.

La prova supera els 1.200 participants i tornarà a tenir el punt de sortida (2/4 de 10) i d'arribada a Calella. En el recorregut es passarà per diferents zones turístiques de Pineda, Santa Susanna i Malgrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.