ATLETISME

CAMPIONAT CATALÀ DE MITJA MARATÓ

Marc Roig revalida el títol català de mitja marató a Calella

Marc Roig (CA Laietània) va ser el vencedor de la segona edició de la mitja marató Costa Barcelona Maresme i, de retruc, va poder revalidar el títol català de la distància. D'aquesta manera, l'atleta santpolenc va complir amb les expectatives que l'acreditaven com a primer favorit d'una prova que ja havia dominat ara fa un any. De fet, amb un registre d'1h06:22, va rebaixar més d'un minut la seva marca del 2009 (1h07:25). Rere seu van creuar la línia d'arribada, a Calella, l'atleta blaugrana Jordi Comas (1h06:35) i el del Pratenc Sergio Enríquez (1h06:52). Tots tres van formar el grup que va comandar la cursa, que va aplegar més de 1.000 corredors.

En dones, el triomf va ser per a Teresa Pulido (Canal Isabel II). L'Atleta resident a Canet, amb un temps d'1h17:42, va treure prop de quatre minuts a Mari Carmen Auñon (Unió Colomenca), que va jugar-se la segona plaça amb Meritxell Bonet (Canal Isabel II), tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.