Xavi Pascual

Tècnic Barça Borges

«Relaxats no hi anirem»

NAGY: «Esperàvem un partit dur, el que no hem de fer és precipitar-nos»

«Estic molt orgullós de l'esforç del meu equip», diu Xavi Pascual, tècnic del Barça Borges, satisfet amb el «bon partit d'handbol» que acabava de guanyar el seu equip. «S'ha d'estar molt content, perquè hem estat superiors a un equip més difícil del que la gent es pensava», explica. Un Veszprém que juga «al contacte» i que no menysprea per a la tornada. «Ens poden guanyar, i ens poden eliminar, però l'objectiu amb què anem a Hongria és guanyar», segella. «T'asseguro que relaxats no hi anirem», afegeix.

«Hem tornat a veure el Palau ple, i és molt difícil guanyar-nos tenint el Palau així, perquè ens empeny», afirma sincer, com quan parla de l'homenatge a Xavi O'Callaghan. «La veritat és que no l'hem viscut massa. El partit era prou important com per estar centrats en el que havíem d'estar, però ha estat bonic, s'ho mereix com a persona», relata Pascual. Per l'hongarès Nagy, el Barça «ha estat a un gran nivell» però adverteix: «Ells són durs en defensa, ho sabíem. El que no hem de fer és precipitar-nos, com hem fet a la primera part».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.