Més esport

HANDBOL

La roda ja volta

El Bordils fitxa el central Esteve Ferrer i l'extrem Ignasi Moreno

L'equip de Campos vol tancar aviat una incorporació sonada

El Sarrià era el que semblava que hi anava més fort amb vista a la temporada vinent, el cert és, però, que, de moment, el que ha començat a moure fitxa ha estat el Bordils, plantilla que semblava que no havia de tenir gaires retocs.

Abans d'entrar deixem sortir. Sembla que l'única baixa prevista és la de Gerard Pi, que no continuarà en el primer equip de l'entitat bordilenca. De moment, dues són les incorporacions confirmades de l'equip de Pau Campos: la primera, Ignasi Moreno, la més recent, la del central de Banyoles Esteve Ferrer, la més inesperada.

Ignasi Moreno ja havia fet les maletes l'any passat cap a Bordils, procedent del GEiEG, però la imprevista fugida massiva de jugadors del Grup li va fer reconsiderar la marxa i va comprometre's un any més amb el conjunt vermell, del qual el seu pare és el president de la secció d'handbol. Moreno reforçarà la posició d'extrem esquerre en l'equip de Pau Campos, un grup jove que va sorprendre pel seu rendiment en l'any del debut en la categoria estatal. La primera sorpresa –n'hi pot haver una altra de sonada en els pròxims dies– serà la del central de Banyoles Esteve Ferrer, un jugador que va jugar en el conjunt del Pla de l'Estany fins a la categoria cadet i, posteriorment, va fer el salt al Barça. Com a juvenil, va passar del Barça al Granollers, equip amb el qual va jugar fins fa dos anys. Aquesta última temporada ha militat en l'equip del Palautordera de la primera estatal. Ferrer encaixa en el perfil de jugadors del Bordils, joves i amb projecció. Actualment té 21 anys i un marge de progressió gran. A Bordils s'està lligant un altre fitxatge, el tercer i, molt possiblement, l'únic.

Galindo, Eusebio i Illa, baixes de l'Institut Balmes-UES

L'Institut Balmes-UE Sarrià no tindrà els mateixos jugadors la temporada vinent. Si bé a hores d'ara no ha pogut concretar cap incorporació, sí que ja es comencen a fer públiques les baixes amb vista a la temporada vinent. Dues de les quals ja estan confirmades i la tercera és molt probable. Qui no continuarà és Sergi Galindo, que podria anar a parar al GEiEG, i sembla que la destinació de Joan Illa serà Banyoles. Qui també és molt probable que torni a l'entitat grupista és Lluís Eusebio, que, a més, podria passar a tenir responsabilitats tècniques en l'entitat en què ha jugat durant moltes temporades. Esteve Ferrer ha estat pretès també pel Sarrià, però, finalment, l'exjugador del Palautordera ha preferit Bordils. Les incorporacions, per caure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.