REM

OPEN DE CATALUNYA

Exhibició del Rem Tortosa a Banyoles

Va guanyar el doble escull i el quatre escull i el dos sense i el quatre sense masculins

Bertran (RCN Tarragona) va vèncer en esquif i l'Amposta va destacar en juvenils

El Club Rem Tortosa va obtenir sis primeres posicions en l'Open Catalunya que es va disputar durant aquest cap de setmana a l'estany de Banyoles i va ser el club més destacat dels dotze que hi van prendre part. El RCN Tarragona va obtenir cinc triomfs i el CN Amposta, tercer en aquest rànquing, va guanyar quatre proves, tres en juvenils i una en cadets. En sènior, el CR Tortosa se'n va fer un tip. Va ser el millor en el quatre escull amb Àlex Benet, Pau Vela, Xavi González i Dani Benet i també va manar en el quatre sense, amb una tripulació gairebé calcada amb només el canvi de Xavi Vela en el lloc de Dani Benet. En el doble escull, un altre cop victòria tortosina amb Xavi González i Xavi Vela al davant del RCN Tarragona, que va presentar un bo tripulat per Arnau Betran i Marc Franquet. Àlex Benet i Pau Vela també van ser els millors en el dos sense timoner. L'única victòria de les cinc que va atresorar el RCN Tarragona en la categoria sènior la va signar amb brillantor Arnau Bertran en esquif, cursa en la qual van participar 45 remers.

En la prova reina, el vuit amb timoner, els tortosins van obtenir el tercer lloc al darrere del RCN Vigo i de l'Astillero, que va ser el vencedor. La tripulació del bot ebrenc la van formar González, A. Benet, D. Benet Pau Vela, Xavi Vela, Burgales, Pla, Aimerich i Benaiges.

En les proves femenines de la categoria sènior, els resultats més destacats de les remadores de la demacració de Tarragona els van aconseguir l'ampostina Gabriela Mosqueira, que va quedar segona en la modalitat d'esquif, i Verònica Garcia i Neus Marí (CR Tortosa), que van entrar també segones en el dos sense timoner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.