Més esport

L'USAP guanya el Toló (29-25) i passa a semifinals

L'equip català s'imposa en un vibrant final i clou amb èxit total la seva visita al Lluís Companys

Més de 55.000 espectadors presencien l'encontre

L'equip de Perpinyà ha arrossegat 32.000 aficionats des de la Catalunya Nord

La USAP, l'equip de rugbi de Perpinyà, s'ha classificat per a les semifinals de la Copa d'Europa després de guanyar aquesta tarda el Toló per 29-25 en partit disputat a l'estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.

El partit ha estat vibrant i molt disputat. La primera part ha estat dominada pel Toló mentre l'USAP només ha estat capaç d'igualar el marcador en algunes ocasions. Al descans s'hi ha arribat amb un 6-11 favorable a l'equip provençal.

A la segona part però han canviat les tornes i l'equip de la Catalunya Nord ha estat capaç de situar-se per davant al tram final. El duel entre Johnny Wilkinson (Toló), el millor jugador del món i Jerome Porical (USAP) ha estat favorable al català.

La victòria usapista ha estat la cirereta que ha tancat la festa del rugbi català, una jornada que ha aplegat més de 60.000 persones a Montjuïc. L'estadi ha quedat petit per les més de 50.000 persones que han assistit al partit, 32.000 procedents de la Catalunya Nord i 8.000 seguidors del Toló.