RUGBI A 13

Els Dragons, en escena al Lluís Companys

El rugbi a 13 viurà avui al Lluís Companys la seva gran festa de l'any amb un doble esdeveniment que servirà de gran presentació d'aquesta modalitat al nostre país. Els Catalans Dragons de Perpinyà, equip que ja va tenir el seu jorn de glòria el 29 de juliol del 2007 en la final de la copa Challenge a Wembley, jugaran per primer cop al nostre país. El rival són els Warrington Wolves en un matx que els nord-catalans no poden deixar escapar si volen mantenir les aspiracions de classificar-se per al play-off de la superlliga. El club aspira a reunir més de 10.000 aficionats a l'estadi olímpic barceloní en una jornada en què també jugarà la selecció catalana (a les 4 h) contra la República Txeca. L'Associació Catalana de Rugbi a 13 està reconeguda per l'associació europea i debutarà en una competició oficial el proper 4 de juliol a l'Euromed contra el Marroc a Torroella de Montgrí. El seleccionador català és el nord-català Eric Delherbe.

El president dels Dragons, Bernat Guasch, ha estat el principal promotor d'aquest partit internacional que es jugarà a Barcelona, que serà retransmès pel 33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.