VOLEIBOL

SELECCIONS CATALANES

Doble victòria letona en la festa catalana

El duel femení, de més de dues hores, va ser el més anivellat (2-3)

El resultat del partit masculí no va fer justícia a l'esforç local (0-3)

La festa del voleibol català va acabar amb una doble victòria de Letònia, però amb bones sensacions dels dos combinats quadribarrats i amb valoracions molt positives dels organitzadors, convençuts de tornar a repetir l'experiència. El duel femení va ser molt anivellat (2-3) i es va allargar fins més enllà de les dues hores (2h10), mentre que el masculí va acabar amb un enganyós 0-3 per als letons, que no va fer justícia al rendiment i a l'esforç dels catalans.

La jornada en el PAV 3 de Sant Cugat del Vallès, que durant les gairebé quatre hores de competició va presentar molt bona entrada, va començar amb el partit femení. L'equilibri es va fer evident des dels primers parcials (19-25 i 21-15), tot i que les letones demostraven la seva superioritat física i una lògica millor conjunció. Amb tot, el combinat de Marc Llinàs no es va rendir i va forçar el set de desempat (25-21 i 25-18). En el parcial definitiu les visitants es van imposar per 11-15 a un conjunt que va acabar pagant la seva irregularitat. Per part de les locals va destacar la tasca ofensiva de Mar Arranz i de la central Lara Díaz.

La selecció masculina, tot i la derrota, va oferir un rendiment fins i tot superior a les seves possibilitats. Els tres sets van ser favorables als letons (21-25, 22-25 i 27-29) en 1h45 de joc. Un punt en el tercer parcial, el més anivellat, hauria fet justícia a l'actuació del conjunt dirigit per Blas Ortega, una bona combinació de jugadors amb experiència i projecció. Entre aquests últims i enmig del bon nivell general, van destacar el col·locador Héctor Garcia (CV Andorra) i l'atacant Ángel Galindo (FC Barcelona). En aquest partit, la major alçada dels letons també va resultar determinant en els punts clau del duel.

Premis de les lligues catalanes.

Entre un partit i l'altre es van premiar els campions de les lligues catalanes. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Isabel Zamora, va estar acompanyada de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder; del director general de Projecció Internacional d'Organitzacions Catalanes, Ignasi Doñate, i del representant territorial de la Secretaria General de l'Esport, Jordi Mumbrú.


Tot i la derrota, el combinat de Blas Ortega va rendir

per sobre de les seves possibilitats

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.