ATLETISME

Àngel Mullera ja està a punt per als grans reptes

És segon al míting de Bilbao, al davant de Palomeque i Pentinel

Fa la seva millor marca des de sempre en els 3.000 m obstacles

Àngel Mullera (Lloret de la Selva) va acabar ahir eufòric la seva participació en els 3.000 m obstacles del míting de Bilbao, en el qual només el kenyà Caleb Ngetich –vencedor també a Palafrugell– va ser capaç de superar-lo. Mullera va fer, a més, la seva segona millor marca des de sempre (8:32.94) i va superar amb autoritat en la darrera volta Rubén Palomeque i Antonio Jiménez Pentinel, antic campió d'Europa.

El més important per a l'atleta és la sensació amb la qual va acabar la competició. «Ara estic bastant convençut que puc fer aquest estiu una marca de 8:25, perquè avui mateix la llebre s'ha adormit i després Ngetich i jo mateix hem badat, perquè sinó hauríem baixat alguns segons la marca.» Mullera, que l'any passat va fer 8:30.49, té previst competir en els mítings de Nivelles (Bèlgica) i Barakaldo amb l'objectiu de rebaixar finalment aquest rècord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.