JOCS DEL MEDITERRANI

Mas de Xaxars entra avui en competició

Hi ha vuit gironins que competiran en les diverses modalitats dels Jocs de Pescara

La remadora Teresa Mas de Xaxars afrontarà des d'avui la competició de rem dels Jocs del Mediterrani, que es disputen fins al final de la setmana vinent a Pescara. L'esquifista del CN Banyoles disputarà al matí les eliminatòries. La final és diumenge. Si ha de passar per les repesques, necessitarà competir demà dissabte.

El primer a competir va ser el futbolista de Banyoles Andreu Fontàs que va debutar ahir contra Tunísia. Els següents esportistes de la demarcació que entraran en competició són el golfista de Caldes Sergi Nogué, el waterpolista d'Olot Blai Mallarach i la tennista de Figueres Eva Fernández que no ho faran fins dilluns. La lloretenca Eva Arias, per la seva banda, ha de córrer la semifinal dels 1.500 metres dimarts i, si passa a la final, no tornarà a competir fins divendres. El dijous serà Josep Lluís Blanco qui entrarà en competició, amb la disputa de la final dels 3.000 metres obstacles. De tots els esportistes gironins als Jocs del Mediterrani, serà el palafrugellenc Antoni Miguel qui entrarà en competició més tard. No serà fins al divendres 3 quan disputi la cursa en ciclisme en ruta.

Tarragona, a Pescara.

La candidatura Tarragona 2017 difondrà el seu projecte a Pescara aquesta setmana. Entre d'altres, hi anirà el president d'honor de la candidatura i l'alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.