ATLETISME

CATALÀ JÚNIOR I PROMESA

Èlia Vallès, rècord gironí dels 400 m

L'atleta de l'AA Palamós Èlia Vallès va superar dos rècords en la final dels 400 metres del campionat de Catalunya promesa que es va disputar dissabte a Vic, gràcies a la marca de 55.97, que li va donar el títol. La migfondista va enterrar la millor marca gironina absoluta de la distància que tenia des del juliol del 1996 la grupista Arantxa Garcia (56.02) i també la de Montse Fernández, també grupista, que posseïa des del 1987 la millor marca de la distància per a menys de 22 anys (promesa) amb un temps de 56.1. A més de Vallès, Judit Saavedra (Girona CB) es va fer penjar també la medalla d'or en el 5000 m. Van obtenir el segon lloc Gemma Brisa (GEiEG) en la javelina i Jorge Romero (Lloret) en l'alçada.

En el campionat júnior, la velocista del GEiEG va guanyar els 100 m i va ser segona en els 200 m. Van guanyar la plata Sicart i Escribano (GEiEG) en l'alçada, Duran (Girona CB) en els 400 m, Montero (Girona CB) en els 110 m i Viñas (Banyoles) en els 400 m. Ester Sesé (Lloret) va obtenir la medalla de bronze en els 5.000 m marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.