HANDBOL

Mariano Pérez, nou tècnic del GEiEG

El GEiEG ja ha trobat substitut per al tècnic del primer equip que ha d'ocupar el càrrec del destituït Marc Madruga. El nom és el del veterà Mariano Pérez, preparador que ja havia ocupat la banqueta de l'entitat grupista quan l'equip militava en la divisió d'honor B i que també havia estat fa dos anys al Banyoles. La feina de la directiva que presideix Ignacio Moreno ha estat dirigida en els darrers dies a frenar la marxa constant de jugadors sèniors. Sembla que la setmana vinent, la directiva grupista anunciarà més d'un retorn.

El GEiEG ja té clar que continuarà amb l'equip a la lliga catalana, fet que s'havia arribat a qüestionar. Diversos clubs gironins, entre els quals hi havia el Llagostera i el mateix Sarrià, s'havien posat en contacte amb el club de Girona per posar sobre la taula la seva predisposició a assumir una cessió de drets, si finalment el GEiEG es quedava encallat en una situació esportiva que fes que no poguessin assumir la categoria de lliga catalana.

Xevi Rodríguez, tècnic.

L'exjugador de Sarrià tornarà a l'entitat sarrianenca en aquest cas per assumir les funcions de segon entrenador. L'excentral sarrianenc havia deixat de jugar fa dos anys tot i que l'any passat l'havien temptat perquè tornés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.