CICLISME / TOUR DE FRANÇA

Esprint d'escapats a Lloret

Chavanel, Augé i Millar puntuen a la meta volant de la Selva

El gros dels corredors passa gairebé quatre minuts després

Lloret es va convertir ahir en el pas més internacional del Tour a Catalunya, ja que hores abans de l'arribada de la cursa centenars de turistes de diverses nacionalitats ja s'aplegaven a les tanques del recorregut. A Lloret hi havia un dels esprints de l'etapa, que va quedar una mica deslluït per l'escapada del dia, protagonitzada per Chavanel, Augé i Millar, que per aquest ordre van passar per la meta volant. La major part dels corredors va passar tres minuts i quaranta-cinc segons després. D'aquesta manera no es va poder viure al cent per cent l'espectacularitat de l'esprint.

L'Ajuntament es va entregar de ple en l'esdeveniment i tot el govern municipal va veure el pas de la comitiva al costat de la meta volant, en una zona instal·lada especialment per a ells. Finalment els talls de carrers no es van allargar tant com es preveia i un cop passada la caravana ciclista es va restablir el trànsit a la zona, gairebé una hora i mitja abans de l'hora anunciada per l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.