ATLETISME / MÍTING DE BARAKALDO

MÍTING DE BARAKALDO

Mullera fa mínima per al mundial

El lloretenc va fer 8:22.75 i va rebaixar de vuit segons la seva marca

Àngel Mullera va obtenir ahir a la tarda la marca mínima per participar en la prova dels 3.000 obstacles del mundial de Berlín, amb uns espectaculars 8:22.75, que rebaixa en gairebé vuit segons la seva millor marca de sempre, els 8:30.49. La marca d'ahir és la segona millor de la temporada rere els 8:22.68 d'Eliseo Martín, fets a Huelva el 10 de juny. Blanco tenia fins ahir la segona millor marca de la temporada, amb 8:24.08, des del mateix dia que Martín. Mullera ja és un ferm candidat a la gran batalla dels estatals de Barcelona.

El 21 de juny Àngel Mullera va marxar del míting de Bilbao amb la satisfacció per haver tombat Ruben Palomeque, però amb la recança de no haver pogut fer millor marca, perquè els competidors no el van acompanyar. «Ara sí que estic convençut que puc fer 8:25 aquest estiu», deia. És clar que això ho va dir en calent, situació en què és molt fàcil confondre desitjos amb realitats. Ahir, però, en el míting de Barakaldo va poder fer palès que les sensacions eren bones i les cames no enganyaven el seu cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.