REM / LLAGUTS

El Xon's Rem Empuriabrava és el nou campió sènior de la lliga catalana

El bot sènior masculí es va convertir en el nou campió de la lliga catalana de llaguts després de la regata de Lloret de Mar, que es va disputar aquest diumenge i que era l'última de la lliga d'aquest any. En la contrarellotge el Xon's es va imposar (7:27.59). En la final, els vogadors d'Empuriabrava va aconseguir la segona posició, però el temps total (15:0596) els va ser clarament favorable i van acabar al davant del Natació Badalona –amb qui es jugaven el títol– en la general final. En la categoria de noies, la darrera regata també era decisiva. Dos bots eren els que es jugaven la primera posició: el Natació Badalona i el CR Santa Cristina de Lloret de Mar. Finalment, el títol va ser per a les badalonines. El Xon's Empuriabrava va quedar en la tercera posició. Aquesta era la regata que tancava la lliga catalana que s'ha fet al llarg del juliol i l'agost. El 23 d'agost a Roses es disputarà el campionat de Catalunya de rem en banc fix.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.