El CN Sabadell Astralpool estrena el palmarès de la supercopa femenina

La final femenina suposava la gran novetat de la present edició de la supercopa. El CN Sabadell Astralpool i el CE Mediterrani aspiraven a inaugurar el palmarès, i van ser les vallesanes les que ho van aconseguir gràcies al seu triomf per 8-5. Les campiones de les dues últimes lligues i copes de la reina ja sortien com a favorites per encadenar el seu cinquè títol estatal, però la fita no els va ser fàcil. El Mediterrani va ser un rival dur, capaç de mantenir el marcador ajustat fins ben entrat el tercer quart. Va ser llavors quan les vallesanes van distanciar-se fins al 6-3 –màxima diferència– i van acumular una renda de tres gols que seria bàsica per gestionar el tram final del matx. De fet, les de Sants tornarien a reduir distàncies (6-5) i ja en l'últim quart van disposar de dos penals que no van aprofitar. El Sabadell, per contra, va ser més efectiu a l'hora de sentenciar la seva primera supercopa.

CN SABADELL

8

CE MEDITERRANI

5

CN SABADELL:

Gazulla, Ortiz, Lloret (1), Klein (1), Vizcaíno, Gandy (3), C. Espar, García, Escoda, Binnekade, Doménech,(1) López (2) i Espar.

CE MEDITERRANI:

Ester, Solanaki, C. Pardo, Pérez, Torres, Pareja (1), Casasayas, A. Pardo (2), Díaz (2), Meseguer, Cercadillo, Fajardo i Pérez.

PARCIALS:

1-1, 3-2, 3-2 i 1-0

ÀRBITRES:

Iñesta i Piñero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.