Qui ha de depurar responsabilitats?

Les companyies elèctriques de transport i distribució asseguren als mitjans que el manteniment de les línies i les torres era adequat, però més d'un tècnic de manteniment ha denunciat que això és fals, que les torres que han caigut estaven rovellades i que hi ha línies de més de quaranta anys amb un manteniment mínim.

No ens podem refiar d'Endesa i REE, com tampoc no podem refiar-nos de l'actual director general d'Energia, fins fa poc alt càrrec de REE, que mentre anima els ciutadans afectats a fer reclamacions a les elèctriques els diu que, tanmateix, aquestes companyies els respondran el que considerin oportú, és a dir, que s'ho facin mirar perquè ha estat una catàstrofe natural.

Vaja, que si d'una nevada de quaranta centímetres en diuen catàstrofe, què en diran el dia que nevi un metre i caiguin les torres de la MAT i de la nostra santa paciència? Igual com el Parlament va decidir crear una comissió per determinar les responsabilitats en el trist episodi de l'incendi d'Horta de Sant Joan, crec que se n'hauria d'establir una altra pel cas recent de la nevada i la consegüent apagada elèctrica a les comarques gironines. Com podrem saber mai la veritat, si no, i depurar les responsabilitats?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.