El lector escriu

Els indignats

Ha arribat l'hora que la indignació es transformi en acció; que la ràbia i la impotència es converteixin en idees per consolidar; hora que la desesperança ens mogui en recerca d'un futur que només nosaltres podem construir.

No són una colla de joves eixelebrats els que han acampat i s'han manifestat. És el sorgiment d'una consciència global en recerca d'un món en què es pugui viure amb dignitat; persones de totes les edats i condicions, amb l'empenta d'una energia jove, perquè són els joves els que porten la passió i la valentia de dir “prou, d'això que ens doneu, ja no en volem més”.

El món canvia quan l'home canvia per dins. I hem deixat de creure en aquest món que ens han venut. Ara hem canviat, i canviarem el món, per convertir-lo en un món construït entre tots, pensat per tots, on tothom pugui participar, treballar-hi, crear, gaudir-hi, viure-hi en pau, tranquil·litat, esperança i il·lusió de futur.

Vilablareix (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.