Ajuts reals al ciutadà desocupat

La preocupació real per la crisi econòmica que està vivint el país i com aquesta afecta les economies domèstiques dels que s'han quedat sense feina es va tornar a fer evident ahir. Les manifestacions sindicals del Primer de Maig –més enllà de batre rècords de participació– van reconduir el caràcter festiu d'altres edicions per un altre amb un to més reivindicatiu i que apuntava directament a les mesures que puguin prendre empresaris i governants en el tema.

Al marge dels lemes i les crides corejades ahir pels sindicats i els manifestants, des d'algunes administracions locals s'estan duent a terme mesures realment eficaces a l'hora d'ajudar a afrontar el dia a dia d'aquelles persones que s'han quedat sense ingressos a final de mes. És el cas de l'Ajuntament de Tarragona, que dijous anunciava la gratuïtat del servei d'autobús per a totes aquelles persones desocupades que ja no rebin el subsidi d'atur. Segurament la mesura no serà suficient per solucionar les precàries economies familiars dels que estan a l'atur, però sí que és un primer pas per posar en evidència la necessitat de sumar esforços i impulsar polítiques socials que facilitin les coses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.