Articles

UT/UDA

Ossa

Deus anar com una moto, si és cert el que es comenta; que podries marxar de Catalunya d'aquí a poc, ja que els números no acaben de quadrar. Pel que sembla, tens ofertes de diverses autonomies espanyoles i d'altres països per instal·lar-t'hi. Seria una llàstima que el teu enyorat trèvol de quatre fulles tornés a desaparèixer del mapa català, després d'haver fet una reaparició esperançadora l'any passat. Seria una pena per raons econòmiques, però permeteu-me que digui que també per motius sentimentals.


Vas ser un símbol d'una època; eres la velocitat, la llibertat amb soroll, un pèl pija sense dubte, però relacionada amb la muntanya, amb l'aire lliure i els anys joves. No recordo cap ministre franquista ni cap catedràtic de la vella escola muntat dalt teu, perquè simplement no s'esqueia. Eres potent, resistent i tot terreny, i això en aquella època no era cap bestiesa. Diuen que ara, malgrat els anys de tancament, la teva reaparició ha estat fulgurant, que no has perdut el teu prestigi de sempre, i que fins i tot heu hagut de rebutjar comandes.


Alguna cosa es podreix al regne del motor català. Adéu a Derbi, Honda, Yamaha... No sé si hi ha poca ajuda, o massa nosa, o si no hi ha res a fer perquè els déus del mercat estan deprimits. Només sé que seria un desastre perdre un símbol, per segona vegada, i que se l'emportés algun altre territori que, amb tots els respectes, no t'estimarà mai com t'hem estimat nosaltres. Alguna cosa devem estar fent malament, benvolguda Ossa. Encara haurem de tirar-nos de la moto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.