Articles

UT/UDA

Hereu

Si tornes a ser alcalde de Barcelona després del 22 de maig, proposo que t'incloguin d'assignatura obligatòria a tots els manuals de ciències polítiques. Ara mateix el PSC acaba de votar a Madrid contra una disposició que hauria ajudat les arques del país, i que hauria donat aire a la teva campanya. Han triat abans el PSOE que Catalunya, però també han triat abans la disciplina espanyola que l'alcaldia de Barcelona.


No és que ningú hagi apostat per tu gaire en cap moment; la teva formació t'ha maltractat en altres ocasions, i ni tan sols quan comandaven la Generalitat no et van fer favors. Els teus rivals polítics, naturalment, et punxen i et xuclen tant com poden. Al carrer, encara és hora que se senti el primer elogi a la teva gestió o al teu carisma personal. Ni tu mateix t'ajudes; la teva obsessió pels referèndums, els que desmuntes tu i els que munten els altres, t'ha fet cometre errors democràtics de l'alçada d'un campanar.


Què tens? Un grapadet de milers de vots de simpatitzants a les primàries, i la cafetera de propaganda de l'Ajuntament. Ni les enquestes no et somriuen. Ah, i aquella carona teva de quisso apallissat. I si per la carona aconseguissis esgarrapar l'alcaldia de nou, et convertiries en un meritori cas d'estudi. Podria ser? Bé, a Madrid hi ha 25 diputats que indiquen que sí, que coses així poden passar. És clar que aquell cop no es tractava d'una operació massiva de caritat. Ara sí, ara votar-te equival a abraçar el noi que només de sortir de casa ja trepitja merda. Pot funcionar?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.