Articles

UT/UDA

Camps

Mai no seràs tan fort com ara, ja t'entenc. Has reeditat la majoria absoluta a les Corts Valencianes, i tens màniga ampla. El PP ha escombrat a tot el país, i saps que és el millor moment per enllestir la feina bruta. Saps que amb el cas Gürtel al clatell, les alegries a casa del ric poden durar poc. També veus que quan manin els teus a Madrid caldrà temperar alguns hàbits, i potser fins i tot s'hauran de negociar algunes coses amb els catalans, com li va passar al dissortat Zaplana, pobre noi, oi?


Però això de la llengua i l'escola, home... Vols dir que calia? Elimineu la immersió lingüística, que mai no ha generat cap problema, i que al capdavall se segueix en menys de la meitat dels col·legis. Si hi ha hagut queixes, pel que jo sé, han estat dels pares que no aconseguien fer entrar els seus fills en una línia en valencià. Hi havia més demanda que no pas oferta. Solució del PP valencià? Suprimim tota l'oferta.


Has demostrat que el que us fa nosa és que existeixi una llengua pròpia. Les llengües tossudes no us agraden, Francisco Camps. Suposo que ja heu calculat el risc i el voleu córrer, però vaja, no sé si existeix la impunitat en matèria de lingüicidis. D'entrada, el nacionalisme valencià ja ha obtingut resultats rècord, i promet convertir-se en una oposició molt més dura que el PSOE. L'haureu fabricat i nodrit vosaltres. Fins ara pensava que el valencià no tenia futur; ara mateix penso que gràcies a les teves agressions, té certes esperances. De vegades contra el PP es viu millor, certament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.