Articles

UT/UDA

Otegi

Al final ho aconseguiran; et convertiran en un heroi popular. Ahir va començar un altre judici contra tu i contra altres representants abertzales. Us demanen una quantitat d'anys apreciable; a tu, 10 anys per haver provat de reconstituir la il·legalitzada Batasuna, a través de la plataforma electoral Bateragune. L'acusació prové d'una associació anomenada Esperanza Verde, especialitzada en accions populars contra el terrorisme.


Si no fes plorar, faria riure. Gairebé podríem dir que et porten als tribunals per esport, ja que fa temps que es van celebrar les eleccions, s'hi va presentar la coalició Bildu, nova cobertura de la mateixa esquerra abertzale, i va obtenir uns resultats excel·lents. El que políticament hauries volgut fer uns mesos enrere, ara ho ha aconseguit Bildu i, per tant, l'acusació en contra teva té un aire d'inutilitat, de perquè si i de revenja quasi personal.


Tu t'ho mires, Arnaldo Otegi, i dibuixes aquell somriure sorneguer que treu de polleguera la caverna espanyola, ja que interpreten que és una ganyota feta de sang i mort. Però s'equivoquen, perquè del que et mofes tu no és de la violència, sinó de l'ajuda dels espanyols. Usant els tribunals per castigar i empaitar, no pas per fer justícia, els nacionalistes espanyols aconseguiran el que els nacionalistes bascos –o catalans– no assoliran mai. Acabaran separant-nos de l'Estat, a força de polititzar la judicatura i de perseguir gent que ja no cal perseguir. I tu, bon judoka, saps com fer caure l'altre explotant la seva empenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.