Articles

UT/UDA

Fàbrega

Com a bon alcalde, tu demostres que el futur del nostre país passa pels electes locals. A més de complir la idea que esteu més a prop de la gent, sou els més independents de criteri, perquè el vostre ascendent, el vostre càrrec i el vostre nom no depenen d'un aparell de partit ni d'una conselleria. La valentia, la imaginació i la feina obstinada, suar la cansalada, són virtuts premiades en el vostre cas, i no pas castigades. I coincideix que són les virtuts que poden fer sortir del pou aquesta nació.

Tu ets militant de moltes coses, però sobretot de la teva vila, Sant Pere de Torelló. I és a partir d'allà que veus el teu país; si els veïns ho passen malament, si l'Ajuntament no té diners, si ens estafen i ens impedeixen triar el futur, ho veus a la plaça del poble, i des d'allà ho projectes a tota la nació. Per això quan baixes a Barcelona (o hi puges?, ara no ho recordo) extremes el teu accent i dius tants renecs com se t'acuden. Perquè es noti que ets tant de poble com del poble, del menut i del gros, que són una mateixa causa.

Ja la vas embolicar forta amb les consultes, Jordi Fàbrega, i ara vols impulsar la insubmissió fiscal entre els ajuntaments. Tens empenta i coratge i passió –de fet, en podries regalar una mica als companys que en van més necessitats. Endavant, doncs, a poc a poc i bona lletra. A guanyar, sabent que a la teva població hi governes amb majoria absolutíssima, però al país patim una manca absolutíssima de poder i de recursos. El ritme serà diferent, l'horitzó és el mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.