Opinió

UT/UDA

Juana Dolores

La combinació era bona, ho has d'admetre; la teva adscripció a la xenòfoba Plataforma per Catalunya, el teu promès africà, la cèlebre vila de Salt, on no falten complicacions socials... en fi, tot el que és necessari per posar-hi metxa i veure com la notícia crema amb vigor. Realment, sobta que tenint un xicot camerunès t'apuntessis a una organització com la de Josep Anglada, la qual, si té alguna virtut, és la de no enganyar gaire.


Ara bé, encara és més estrany que en surtis després de mesos fent de regidora, i desvelant que no és que siguin racistes, sinó que es tracta directament de nazis. Sí, ja ho sé, que a l'Alemanya de Hitler hi va haver gent que va trigar deu anys a descobrir l'autèntica cara del nazisme, però caram, ara i aquí tenim una premsa lliure, i una persona amb càrrec a PxC pot estar al corrent del mateix que jo o qualsevol altre lector de diaris. Llavors salta el primer de la llista del partit, el teu company Bonet, i diu que ell també se'n desmarca, que té per parella un noi dominicà i que no pot més.


Però criatures de Déu, com us fiqueu a la gola del llop! En fi, Juana Dolores, mira, si vols fer mal, no et facis il·lusions; aquests escàndols no resten vots a la ultradreta. Li donen publicitat i li atorguen una semblança de coherència que li va de nassos. Mentre no es descobreixi que l'Anglada té un harem d'esclaves turcmanes a casa, les expulsions dels dissidents com tu li convenen molt i molt. Qui queda com a inconseqüent no és, precisament, la formació racista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.