Opinió

UT/UDA

Nudista

Tot el meu respecte i suport cap a la teva natural i fresca figura, nudista convençut. De fet, no acabo d'entendre per què s'han de diferenciar les platges de fil ínfim de les platges en què no cal vestir aquest escàs pretext tèxtil. Quan el centre d'un ampli debat ciutadà és una cinta més fina que un cordó de les sabates, la veritat, sospito que potser estem filant massa prim. En tot cas, el litigi hi és i, si hi ha gent que el considera important, val la pena escoltar les parts més nobles de la controvèrsia.


L'Ajuntament de Barcelona defensa, amb raó, que hi ha una platja oberta al naturisme a la Mar Bella, i que res no obliga a destinar-ne una altra, a uns quants centenars de metres, a la mateixa funció de plenituds epidèrmiques. I la plataforma Naturisme Platja sosté, també amb raó, que la pràctica ja s'ha instal·lat a la platja de Sant Sebastià, que no hi ha queixes i que caldria acceptar el que ha estat un costum establert en els darrers anys. Quina de les dues raons ha d'imposar-se?


Fent judicis a pèl, ho admeto, potser la lògica de la institució s'hauria d'aplicar. Al capdavall, el consistori ha estat elegit per enfrontar-se a decisions complicades, per mullar-se i posar-hi un parell de glàndules. D'altra banda, confesso que el sentit comú em porta a pensar que si aquesta bona gent no amaguen res, i ningú no els considera un problema de pebrots, doncs potser val la pena arribar a una entesa. En fi, no ho sé, la disputa m'ha agafat en pilotes i no sé gaire com despullar els arguments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.