Opinió

UT/UDA

Ilse

T'han enxampat, i les imatges han fet la volta al món. Per algun motiu que se'ns escapa, tu i el teu company vau pensar que la torratxa del castell d'Olite a Navarra era el millor lloc per consumar l'acte sexual. I apa som-hi, sense rubor, la cara al vent, les galtes al vent, les glàndules al vent, allà dalt ho vau enllestir. Però a la torre del davant hi havia la càmera indiscreta d'algun turista que us va filmar, i així heu passat a la posteritat en tan fecunda circumstància.

Tu ets alcaldessa de la localitat flamenca d'Aalst, imagino que la primera en ordre alfabètic. Pertanys al Partit Popular europeu, i a partir d'ara, a més de la primera, estic segur que et convertiràs en la dirigent més popular i flamenca del continent. Bé, disculpa la conyeta fàcil, però com que has al·legat que l'escena formava part d'una broma entre amics, doncs suposo que no et sabrà greu que m'hi apunti. És que realment, burgmestressa... que tens al·lèrgia als hotels?

Hi ha maneres de passar a la història, Ilse Uyttersprot, i tu segurament has triat la més gustosa. No hi fa res que, davant l'escàndol, hagis declarat que l'afer és políticament irrellevant. Tothom sap que els gestos en política són molt importants, i no hi ha gestualitat més explícita que la fornicació pública. Fent-ho a la manera dels monarques medievals que residien al palau esmentat, quan calia demostrar que eren persones sanes, que volien obtenir descendència i que volien perpetuar el cicle de la fertilitat. Enhorabona per recuperar una llarga tradició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.