Opinió

UT/UDA

Manu Reyes

Això canviarà. Aquest va ser el teu eslògan electoral, i amb ell vas guanyar les eleccions municipals a la vila de Castelldefels. Ets un dels joves valors del PP a Catalunya; tens uns bons estudis, experiència a l'empresa privada, aspecte esportiu i alguns anyets a l'oposició del consistori. Fins aquí res a dir, tot molt saludable, i en els teus primers gestos s'endevina com canviarà això. Ja està canviant, de fet, però res a veure amb mesures d'estalvi o de seguretat pública; la primera gran notícia que ens arriba és en temes identitaris.

Quina obsessió a can PP, caram. Resulta que la descripció oficial de la diada nacional de l'Onze de Setembre no us agrada, i per començar li afaiteu l'adjectiu de nacional. Un cop esquilat el país, organitzeu una ofrena de flors on els del PP participareu per primer cop. La lectura és molt clara, encara que tal vegada no gaire catalana; hi juguem si hi som nosaltres (PP), i nosaltres només hi serem, malgrat el que digui l'Estatut, quan ens oblidem que Catalunya és una nació.

Suposo que quan assegureu que cal parlar i dedicar-se als problemes quotidians que afecten la gent us referiu a aquesta mena d'actuacions. Suposo que quan afirmeu que això canviarà us referiu a gestos com els que estem veient. Que això canviarà i molt, i sempre cap enrere, retrocedint fins als anys anteriors al 20 de novembre... de 1975. Imagino, Manuel Reyes, que quan parles al teu web de lliurar un món millor als nostres fills, i una Castelldefels idíl·lica, vols dir exactament això.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.