Opinió

UT/UDA

Ienifer

Et van parir els Catarres; la xarxa t'ha convertit en cançó de moda, i qui t'ha acabat d'impulsar és Jordi Pujol, que en una intervenció proverbial et va fer servir com a al·legoria d'una nova Catalunya. Ets la noia impossible del jove de la ceba, que delira per tu malgrat la frontera cultural, en una mena de Romeu i Julieta de barretina i Feria de Abril. El president més longeu del país desitjava que t'ajuntessis amb el xicot i que tinguéssiu descendència. Això sí, parlant català.

Tu, com a Choni de Castefa que ets, has passat a ser un patró ben característic de la noia metropolitana. I no hi ha dubte que en la mesura que funcioni el teu maridatge amb la soca catalana més tradicional, aquest país tindrà un futur. Comparteixo la bona voluntat de Pujol per encoratjar-te a parlar català i assumir tot allò que ens permet continuar sent una nació. Sé que ets una bella promesa, tant per als nois que perden la xaveta com per a la societat en general.

Ara bé, Ienifer, siguem realistes. A Castefa, quin partit votes? És molt probable que algun cop hagis votat el PP, la formació que més vots està obtenint a la teva vila i que n'ha fornit l'alcalde. Pots votar el que vulguis, només faltaria, però ja ets conscient que aquest partit juga contra la llengua, la cultura i la nació catalanes? Aquesta gent pretenen que l'abisme entre tu i el teu pretendent sigui insalvable, que hàgiu d'anar a escoles diferents, i que visqueu en mons enfrontats. És això el que vols, que es trenqui una història d'amor? Pensa-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.