Opinió

De set en set

Fotre's el lot

Aquell Nadal, la parella formada pel senyor X i la senyora Y van decidir que no farien acte de presència en cap dels àpats familiars habituals. Ni anirien a la missa del Gall. Ni muntarien el pessebre sobre el bufet. Ni convidarien els amics a canelons el dia de Sant Esteve. Ni quedarien amb la colla de tota la vida per celebrar el Cap d'Any. Ni farien reis per als veïns. Ni res de res. Aquell cicle de Nadal, la parella formada pel senyor X i la senyora Y van anunciar a tothom, amb suficient antelació, que no hi serien, que marxaven fora, sense especificar-ne el lloc, però que segur que era un lloc llunyà, sense cobertura de mòbil. Van donar les festes per felicitades i, sense gairebé acomiadar-se, van desconnectar de l'entorn domèstic i professional sense deixar rastre.

Tanmateix, la parella formada pel senyor X i la senyora Y, en contra del que havien fet creure a tothom, no va desplaçar-se enlloc. Van tancar-se a casa, van abaixar totes les persianes i van desconnectar la telefonia fixa. Van esborrar qualsevol indici de vida que els pogués delatar. Simplement van estar-se atents, durant un període de temps breu, a l'intèrfon. Esperaven un missatger que, a l'hora convinguda, va fer acte de presència amb una capsa discreta, sense cap indicació exterior sobre el contingut del paquet. Només, en un racó, amb tipografia de cos petit, hi constava el nom del remitent, una SL.

El senyor X i la senyora Y no van prestar gaire atenció al fet que el missatger, un cop abonat el reemborsament i lliurada la mercaderia, s'acomiadés amb un foteta “que vagi de gust”. Van tancar la porta definitivament i van deixar la capsa sobre la taula del menjador. La parella, aleshores, es van fer una mirada de satisfacció i complicitat i acuradament es van disposar a destapar la capsa.

Oh, meravella. Hi havia de tot. Els gels i lubricants de maduixa, de pinya colada, de cherry i de fruita de la passió. Els vibradors de massatge, els d'anella, els mini i, també, els Premium. Els preservatius extrafins i els extrasegurs, els de làtex i els sense làtex, els d'estries i els llisos, els de gustos afruitats i els d'efecte frescor i els d'efecte calor. Fum, fum, fum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia