banyoles

La consulta de l'autodeterminació a Banyoles es farà a la seu del Foment de

Els locals del Foment de la Sardana, una de les entitats més populars de la ciutat i la comarca, s'utilitzaran per a la consulta popular a Banyoles, segons han informat els promotors de les votacions, la plataforma Pla de l'Estany per la Independència. Probablement no serà l'únic lloc de Banyoles on es podrà dipositar la papereta, ja que la plataforma està buscant altres espais de la ciutat pertanyents a entitats privades, per així donar més facilitats als que hi vulguin participar. «Estem pràcticament segurs que en tindrem més», han manifestat fonts dels organitzadors. La seu del Foment, situada al cèntric carrer Abeurador, disposa de diferents sales i habitualment s'usa per a les diverses activitats que promou aquesta associació, però també la fan servir altres entitats .

D'altra banda, la plataforma comença avui una campanya per donar-se a conèixer al carrer, amb una parada situada a la Fira de Sant Martirià de Banyoles, un esdeveniment al qual sol acudir molta gent de la comarca. Al marge de difondre la iniciativa, la plataforma aprofitarà per distribuir banderoles i adhesius de promoció de la consulta i, alhora, recollir diners per finançar-la. «De moment, totes les despeses les estem finançant nosaltres mateixos», ha explicat aquesta setmana un dels responsables de la plataforma.

pla de l'estany

A Palol de Revardit, la consulta de l'autodeterminació es farà a la plaça Major

R. E

La Plataforma Pla de l'Estany per l'Autodeterminació compta que la consulta es farà a tots els onze municipis de la comarca. No obstant això, al marge de Banyoles , només s'ha concretat el lloc on se situaran les urnes a Palol de Revardit: serà a la plaça Major, a l'aire lliure. A la resta de pobles, les entitats locals integrades en la plataforma estan gestionant els llocs. Es té plena confiança, però, que no hi haurà cap mena de problema per disposar d'espais el dia de la consulta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
BLANES

La CUP reclama actuar amb urgència per protegir el delta de la Tordera

BLANES
estat espanyol

Feijoo acusa Sánchez d’haver pres el pèl als espanyols

Barcelona
política

Allau de crítiques des de Catalunya a Sánchez per la seva “comèdia”

barcelona
escòcia

Yousaf dimiteix com a primer ministre escocès i accentua la crisi de l’SNP

barcelona
estat espanyol

La Comissió Europea evita pronunciar-se sobre la decisió de Sánchez

barcelona
estat espanyol

El PSOE diu que amb la continuïtat de Sánchez “guanya la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Sánchez no dimiteix i seguirà de president

madrid
guerra a gaza

Almenys vint palestins morts en nous atacs israelians a Rafah

barcelona
guerra a europea

Ucraïna es retira de tres localitats en el front oriental

barcelona