Política

opinió. Alcalde de Bítem

Votem «sí», per un Bítem millor

Durant aquest mes, Bítem culminarà la primera part d'un procés per la constitució en entitat municipal descentralitzada (EMD) amb una consulta popular que tindrà lloc demà, i que ha de ratificar l'acord adoptat per la Comissió Mixta entre l'Ajuntament de Tortosa i el Consell Assessor de Bítem.Aquesta és una fita històrica per al nostre poble i, per tant, dóna compliment als compromisos que us vaig expressar en les darreres eleccions municipals.

El compromís és ja una realitat i per tant tindrem un nou model de poble a seguir, un model de poble on la seva gent podrà escollir el seu propi alcalde, un model que ens proporcionarà com a mínim tres vegades més recursos, apropant més l'administració a la nostra gent, i garantirem el reconeixement de poble davant altres administracions.

Treballar per Bítem m'omple de satisfacció i més després de veure els resultats que hem obtingut en la 2a Fira de la Clementina. Quan un poble té un objectiu fixat i se'l fa seu, treballant des de tots els sectors i amb la implicació de totes les entitats, l'èxit està garantit.

El meu agraïment a totes aquelles persones que de forma desinteressada han participat i treballat per trobar el punt de reconeixement que el nostre poble es mereix.

Per tot això és que us demano que el proper dia 15 de novembre participeu en la consulta popular que es farà a Bítem per decidir sobre l'EMD i voteu «sí», «sí» a Bítem per un nou model de poble i poder afrontar el futur amb més il·lusió, «sí» a l'EMD de tots i totes els bitemencs i bitemenques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat espanyol

Sánchez exigeix a Milei una rectificació pública de les seves paraules

barcelona
regne unit

La justícia britànica frena l’extradició d’Assange als EUA

barcelona
guerra a gaza

El fiscal del TPI demana ordres de detenció contra Netanyahu, Gallant i tres líders de Hamàs

barcelona
política

Ajornen la declaració pel Tsunami a Barcelona a Rovira, Soler i Alay

barcelona

Absolt l'acusat de calumniar l’expresident del Consell Comarcal de la Garrotxa

sant jaume de llierca
estat espanyol

Espanya amenaça de trencar relacions amb l’Argentina

barcelona
àfrica

Intent de cop d’estat a la República Democràtica del Congo

Iran

Confirmen la mort del president iranià en l'accident d'helicòpter

barcelona
CARLES RUIZ
Alcalde de Viladecans

“Viladecans té el repte de ser neutra en emissions el 2030”

Viladecans