Política

Relleu a l’alcaldia de Camarles entre el PSC i Convergència

Ramon Brull deixa el càrrec i el substituirà Sandra Zaragoza

Canvi en l’alcaldia a Camarles (Baix Ebre). L’alcalde, Ramon Brull, va dimitir ahir del càrrec per deixar pas a Sandra Zaragoza, en virtut del pacte de govern entre el PSC i Convergència, signat després de les eleccions municipals del 2015.

El traspàs es va fer oficial ahir amb un ple extraordinari, que es tornarà a convocar avui per a la presa de possessió de la nova alcaldessa.

Així, Brull passarà a ser primer tinent d’alcaldia, regidor de Fires i Festes i de Serveis; també serà conseller al Consell Comarcal del Baix Ebre. “Hem demostrat que, quan hi ha diàleg i la gent s’estima el municipi, no hi ha d’haver problemes”, va dir ahir l’alcalde sortint.

Des d’ERC, únic partit a l’oposició, han reconegut que no s’emporten un bon record d’aquests dos anys. Després de Godall, el de Camarles és el segon ajuntament ebrenc a canviar d’alcalde per un pacte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]