Rus insta els joves a continuar amb la seua formació per poder trobar treball quan governe el PP

Un grup d'alumnes de batxillerat de l'institut Josep de Ribera, visita l'alcalde i s'interessa pels projectes municipals

Vora dues dotzenes de joves estudiants de Batxillerat de l'Institut Josep de Ribera, ha visitat l'alcalde a Xàtiva a fi de mantenir una entrevista personal amb el màxim responsable de la política d'aquesta localitat de la comarca de la Costera.

Acompanyats per la seua professora de Llengua Castellana, van estar rebuts al saló de plenaris de la municipalitat i van ocupar els seients dels regidors i regidores amb representació política al consistori.

La raó de l'entrevista sol·licitada per l'alumnat, voltava l'interés que aquestos tenien a conèixer el projecte de la Ciutat de L'esport de Xàtiva i van exir satisfets de les explicacions que Alfonso Eus els hi ha donat després de mostrar-los la maqueta d'aquest projecte que disposarà d'una inversió de 12 milions d'euros i abraçarà 130.000 metres quadrats de superfície, en els que hi haurà quatre pistes de padel, una pista de footing, una pista d'atletisme amb huit carrers i un espai per a practicar el golf.

Els joves estudiants també s'han interessat pel Centre Cultural de la Vila, que es troba a un pas del seu remat i inauguració i en el que hi ha previstes sales per a assaig i enregistrament de maquetes discogràfiques.

L'alcalde Rus, ha aconsellat l'alumnat present a «continuar formant-se, en cas que el dia de demà vulgueu trobar un treball. No us preocupeu pel moment actual de crisi, perquè el dia de mà, quan governe el PP, açò canviarà», va argumentar Rus als estudiants de Batxiller present a la sala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.