Blasco: «El ‘cas Gürtel' no existeix»

El conseller d'Immigració i Ciutadania i substitut de l'eximputat Ricardo Costa com a portaveu del grup popular en les Corts Valencianes, Rafael Blasco, ha assegurat que el cas Gürtel «no existeix» al País Valencià, en unes declaracions a la cadena Cope recollides per l'agència Europa Press.

L'argument de l'exsocialista és que a hores d'ara no existeix cap imputat del PP valencià relacionat amb la trama.

Blasco, que segons les investigacions policials arreplegades en el sumari instruït al Tribunal Superior de Justícia de Madrid va rebre de part d'El Bigotes un obsequi, ha assenyalat: «El pes de la llei ha de caure sobre aquells que hagen rebut algun regal com a contraprestació a algun favor».

Per la seua banda, el vicepresident econòmic del Consell, Gerardo Camps, ha insistit en el mateix argument que Blasco i s'ha referit a les revelacions del sumari com una «anècdota». «Jo m'estime més la realitat, que és que no hi ha res de res, no hi ha cap imputat», ha declarat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.