Alarte demana a Rajoy que substituïsca Camps, forme un «govern d'emergència» i force la dissolució de les Corts

Jorge Alarte, secretari general del PSPV-PSOE, ha demanat hui a Mariano Rajoy que substituïsca Francisco Camps com a president de la Generalitat i nomene en el seu lloc un diputat del PP que no tinga vincles amb la trama Gürtel perquè assumisca el lideratge d'un «govern d'emergència». Aquest executiu, a juí del socialista, hauria de tindre com a únic objectiu la dissolució de les Corts Valencianes i la convocatòria d'eleccions anticipades.

«És palés que el PP, la Generalitat i el senyor Camps havien instal·lat i han instal·lat en la Comunitat Valenciana una manera de funcionar, un model de fer política i un model d'organitzar les institucions basat en la confusió entre el que és públic i el que és privat, en irregularitats i, en alguns casos, obertament en la corrupció, investigada en alguns tribunals espanyols», ha subratllat Alarte en una declaració pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.