El PSC tortosí vincula la inseguretat i el retard d'obres a la «mala gestió» de Bel

El portaveu del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, va manifestar ahir la seua preocupació per la inseguretat ciutadana al centre comercial i al nucli històric, i també pel retard en l'execució de les obres del pla integral del nucli antic (Pincat), com ara la plaça de la Cinta. Segons Sabaté, en les últimes setmanes s'ha produït «una onada de robatoris al bell mig de Tortosa» que ha provocat un fort neguit entre els comerciants i els veïns de la zona de vianants del carrer Sant Blai i del voltant del carrer Montcada. Sabaté va precisar que en algun moment s'han arribat a registrar deu robatoris en comerços, però també va voler parlar d'entrades a domicilis particulars i en algun centre religiós, en referència al robatori a la parròquia de Sant Blai de fa unes setmanes. «No sabem on era la policia de barri o la policia local, que només s'ha utilitzat per a determinades operacions de cara a la galeria», va denunciar l'exalcalde. Així, Sabaté va culpar d'aquesta situació tant l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, com el regidor de Seguretat, Jordi Folqué, els quals va acusar d'ocultar la realitat i de «mirar cap a una altra banda». «No volem crear alarma social, però Tortosa és més insegura que fa un any», va dir.

D'altra banda, Sabaté també va criticar que l'Ajuntament haja refet ara el carrer de la Rosa i la plaça de la Cinta, mesos després que acabés el termini, per culpa de la «mala gestió» del govern de Bel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Unió Europea

La CE investiga si Facebook i Instagram generen addicció entre els menors

barcelona
àsia

Putin i Xi estrenyen la seva “associació estratègica”

barcelona
política

Dues regidores de Junts seguiran al govern de Matadepera

Matadepera
política

Puigdemont intentarà “fins al final” ser investit

barcelona
política

El TEDH desestima el cas de Mas pel 9-N per manca de resposta de l’expresident

barcelona
eslovàquia

El primer ministre eslovac està estable, però el seu estat continua sent greu

barcelona
política

Junqueras deixa la presidència d’ERC però desitja tornar a liderar el partit

barcelona
Pròxim Orient

Mort per extenuació a Gaza

Barcelona
Marcel Comas
Cap de l’oposició a Montmeló (Canviem Montmeló)

“S’ha de poder fer més en salut, educació i habitatge”

Montmeló