Política

Duran i Lleida afirma que 'mai com ara havíem tingut un Govern i un president tan incapaços de defensar els interessos de Catalunya'

CATALUNYA

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat aquest dissabte que 'mai com ara havíem tingut un Govern i un president de la Generalitat tan incapaços de defensar els interessos de Catalunya i tan submisos i supeditats a la política espanyola i al govern de l'estat'. Així mateix, Duran i Lleida ha assenyalat que 'mai hem tingut uns alcaldes tan incapaços de defensar els seus veïns, els interessos del municipi'. 'L'alcalde de Barcelona, els alcaldes del Baix Llobregat, on són? Heu vist algun alcalde que hagi estat capaç de donar la cara, de sortir a defensar la gent, davant del govern de l'estat, del que passa aquests dies i afecta els seus veïns, que son bàsicament els usuaris de rodalies?', s'ha preguntat el dirigent de la federació nacionalista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.