Política

política

El xef Lluc Quintana tanca la llista de Guanyem Girona

En aquestes posicions simbòliques Guanyem també hi ha situat l’activista per l’accessibilitat Eli Muñoz i el director de l’esplai Sant Pau, Jan Vives

Guanyem Girona ha presentat els 37 noms que conformaran la seva llista electoral en un acte al parc del Migdia. D’entre els noms que acompanyaran l’alcaldable, Lluc Salellas, hi destaquen el xef del restaurant Can Xapes criat a Santa Eugènia i actualment vivint a la Devesa, Lluc Quintana, que serà l’encarregat de tancar la llista. En aquestes posicions simbòliques Guanyem també hi ha situat la veïna de Domeny Eli Muñoz que s’ha distingit pel seu activisme per fer una ciutat accessible. Finalment, el més jove de la llista, amb 21 anys, és en Jan Vives, director de l’esplai de Sant Pau, implicat en el moviment estudiantil de la ciutat i veí de Sant Ponç. També formen part de la llista Ángel Fernández ‘Nene’ (15), professor de la UdG i activista pels drets del poble gitano i veí de les Pedreres, Roser Maeso (16), membre de l’equip de gerència de la UdG i veïna de la Devesa, Ferran Casaponsa (17), gestor cultural implicat als Diables de l’Onyar, Glòria Sanz (18), professora de llengua catalana i veïna de Montilivi o Àngel Madrià (19), director de l’editorial Gavarres i veí del Barri Vell.

La llista segueix amb la presència de l’arquitecta i veïna del Barri Vell Olga Muñoz (20), el físic i membre de l’espai LGTBi i veí de Sant Narcís Enric Stern (21), la comerciant i veïna de Girona est Belén Soilán (22), el professor d’institut i veí de Sant Narcís Marc Daunis (23) i també Anna Crous (24), presidenta de l’AFA de Pericot i tècnica de Medi Ambient.

L’alcaldable Lluc Salellas s’ha mostrat “orgullós” de la les candidates i candidats que ajuntat el seu partit. “La llista representa bé la Girona més propera amb el dia a dia dels veïns, la Girona diversa i preparada per afrontar els reptes de present i futur que acumula la ciutat”, ha manifestat.

Els qui han estat regidors de Guanyem Girona Xevi Montoya, Dolors Serra, Pere Albertí, Laia Pèlach i Xevi Villarreal tanquen la llista de suplents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona