Els socialistes de Deltebre diuen que són ells els que han trencat el pacte

Els dos regidors del PSC de Deltebre, David Bertomeu i Eva Bertomeu, van donar ahir la seua versió sobre el trencament del pacte de Deltebre.

Així van manifestar que han estat ells els que realment han trencat amb ERC, no donant suport als pressupostos municipals, i van titllar l'alcalde, Gervasi Aspa, de «prepotent» i de no haver tingut cap mena de respecte envers el seu grup durant aquests dos anys de mandat. «L'alcalde té un problema i és que la faena de les nostres regidories és la que més s'ha visualitzat durant aquests anys», va afirmar el portaveu del grup, David Bertomeu, que va acusar Aspa d'«estar en campanya electoral permanent».

De fet, el detonant de la ruptura, segons el PSC, és el fet que el grup d'ERC no els tingués en compte per res en l'elaboració dels pressupostos. Respecte a les crítiques d'abans-d'ahir d'Aspa que va acusar els socialistes de gastar-se més diners dels pressupostats en la regidoria d'Obres i Serveis, David Bertomeu va assegurar que molta de la despesa obeeix a decrets d'alcaldia «alcaldades», va dir, que no han tingut el vistiplau del seu grup.

Els regidors socialistes, van comparèixer acompanyats per l'exregidor Francesc Callau, i el president dels socialistes ebrencs, Joan Sabaté, que va remarcar que el PSC de Deltebre «no compartix ni la manera de fer ni els objectius del govern d'Aspa».

A partir d'ara els dos regidors van anunciar una oposició «serena i tranquil·la» i van descartar, com CiU, un pacte de tots contra els republicans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.