Política

Barcelona Decideix reclama: “No et quedis al sofà”

La plataforma posa en circulació un vídeo per mobilitzar la ciutadania el proper 10 d'abril, dia que tindrà lloc la consulta sobiranista a la capital catalana

Gossos, Lax'n Busto, Obrint Pas i Quimi Portet, entre d'altres, participen en el projecte

  • Video: Barcelona Decideix presenta vídeo

“No et quedis al sofà”. Amb aquesta idea, la plataforma Barcelona Decideix vol mobilitzar la societat barcelonina el proper 10 d'abril, dia en què se celebra el referèndum sobre la independència de Catalunya en la capital catalana.

Per difondre aquesta idea, Barcelona Decideix ha elaborat un vídeoclip, amb la col·laboració d'Arriska Films i de l'actor i productor Joel Joan, de dos minuts de durada.

El vídeo retrata la presència al carrer de l'organització durant les festes de la Mercè, així com l'adhesió a la iniciativa de músics i grups com Gossos, Lax'n Busto, Obrint Pas o Quimi Portet, entre d'altres. “Sempre amb el rerefons festiu que té aquest projecte cívic i democràtic”, apunten des de l'organització.

Cal recordar que Barcelona Decideix va aprofitar la diada castellera dels actes de celebració de la Mercè a Barcelona, per promocionar la consulta sobiranista. La plataforma va desplegar una enorme pancarta a la plaça Sant Jaume.

I és que el procés de consultes que va començar a Arenys de Munt es tancarà a l'engròs amb el repte d'aconseguir que Barcelona es mobilitzi el 10 d'abril del 2011. L'objectiu: convèncer de la importància de la votació a 1,4 milions d'electors.

L'organització té previst habilitar uns tres-cents col·legis electorals, i una d'aquestes seus serà el Camp Nou, tal com va acordar la junta de Joan Laporta poc abans de deixar el càrrec. Barcelona Decideix ja ha rebut la confirmació que sindicats com ara CCOO i la UGT els deixaran els seus locals, i també la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.