Política

El PP aconsegueix els millors resultats i obté un tercer diputat

El Partit Popular va ser ahir un dels triomfadors de la nit electoral, i sobretot va ser-ho a la demarcació de Tarragona, on va obtenir els millors resultats de la història amb 41.107 electors (9.463 més que en els comicis de 2006) i l'obtenció d'un “anhelat” tercer diputat. Darrere del tarragoní Rafael Luna i l'ebrenc Joan Bertomeu, que repeteixen responsabilitat, s'ha col·locat Alícia Alegret, regidora a l'Ajuntament de Reus i presidenta local del partit, que ahir, pendent del telèfon a cada moment, es mostrava obertament satisfeta amb l'èxit assolit.

A Tarragona ciutat, els populars van aconseguir 2.000 vots més, un total de 10.181; es van situar, així, com a tercera força, però molt a prop del PSC. Potser per això van voler recordar allò que la província és indivisible i que Tarragona n'és la capital. El president provincial, Alejandro Fernández, va expressar que ara no es poden aturar, perquè els resultats donen una “força espectacular” al partit de cara a les municipals.

Eufòria, doncs, a l'hotel Imperial Tarraco, des d'on els populars van seguir els resultats dels comicis amb militants i simpatitzants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.