Política

Hereu demana respecte a tot el PSC

L'alcalde de Barcelona recorda que va mostrar el seu suport “sense reserva” a Montilla a les eleccions catalanes

Ha advertit que el PSC no posarà les coses fàcils al candidat de CiU, Xavier Trias, i ha defensat que els socialistes expressen el millor model de present i futur

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha reclamat aquest dimecres respecte a tot el PSC en la carrera per ser el candidat a les eleccions municipals de maig.

Amb tot, Hereu assegura que sí se sent acompanyat per qui considera que ha de donar-li suport, “que és, Barcelona”.

En declaracions a Ràdio 4, ha ressaltat que en els últims mesos va mostra el seu suport a les catalanes i “sense cap reserva” a l'expresident de la Generalitat José Montilla, tot i ser un moment difícil per als socialistes. “És l'actitud que sempre tindré davant els companys que decideixen assumir la responsabilitat amb valentia i fermesa en un context que tots sabem que no és fàcil per a les opcions de progrés”, ha assegurat.

Hereu ha recordat que és alcalde perquè un dia es va decidir que fos el candidat , i després va rebre l'aval a les urnes.

Hereu ha subratllat que “hi ha d'haver respecte” i ha defensat que es deu “a Barcelona, als barcelonins i, en primer lloc, als companys del partit de Barcelona”.

Tot i que l'ex consellera Montserrat Tura encara no ha dit si vol presentar-se a primàries, l'alcalde ha reiterat que seria legítim , i contempla anar a primàries amb tranquil·litat i serenitat: “Em sembla legítim que les coses es posin a debat però m'agrada que es parli clarament, a la cara, i, si pot ser, en el temps i manera correcta”.

Difícil per a Trias

L'alcalde de Barcelona també ha advertit que el PSC no posarà les coses fàcils al candidat de CiU, Xavier Trias - a qui les enquestes són favorables -, i ha defensat que els socialistes expressen el millor model de present i futur.

Pel que fa a Trias, l'alcalde ha conclòs amb una altra advertència: “No vull que la gent pensi que triar qualsevol cosa no té conseqüències”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Creix la tensió en les protestes contra Israel a les universitats

barcelona
Pere Aragonès
President de la Generalitat i candidat d’ERC el 12-M

“El problema no ha estat l’estratègia els últims tres anys, sinó qui la liderava”

Barcelona

Seguretat en clau de país

Girona
estats units

L’Església Metodista autoritza que hi hagi clergues homosexuals

barcelona

Vergés (Junts): “Hem vingut a gestionar tots els temes”

olot
escòcia

L’SNP supera una moció de censura al Parlament

barcelona
política

Puigdemont reprèn la campanya entrant en el cos a cos amb els socialistes

barcelona

ERC reivindica l’atur més baix dels últims 15 anys

girona
xina

Pequín controlarà per llei la informació de les xarxes socials

barcelona