L'històric socialista Xavier Rivera, nou president comarcal del Pallars Sobirà

Rivera arriba a la presidència del Consell després de 24 anys al capdavant de l'Ajuntament de Baix Pallars.

El conseller comarcal Josep Quero és el què ha tingut paraules d'agraïment pel president sortint i ha dit que va tenir el repte d'haver-se d'enfrontar a una feina complexa, dura i difícil. De Rivera ha dit que és el premi just per la tasca diària que porta fent des de fa 24 anys al capdavant d'un ajuntament com el de Baix Pallars. Del canvi de president ha dit que aportarà un nou impuls per enfortir activitats socials i econòmiques a nivell comarcal. Pel que fa a Vicenç Mitjana, el president sortint, continuarà com a conseller comarcal.

El grup de CiU al Pallars Sobirà ha emès un comunicat en el que denuncia el desacord amb els «tripijocs polítics» del tripartit que governa el Consell Comarcal del Sobirà. «La recent dimissió i paripé del President per uns presumptes motius personals és fruit», segons el comunicat «d'una orquestració maquinada i administrada des dels aparells polítics de fora de la comarca». També diu que «la gestió d'aquest darrers temps ha posat de manifest que el pacte tripartit únicament es va fer per motius aritmètics, i en cap moment s'han tingut en compte els interessos de la comarca i de la seva gent». CiU del Pallars Sobirà diu què «és evident que aquesta fugida endavant no solucionarà el desgavell i el desgovern que viu l'ens comarcal». «Hem perdut un any llarg de feina pel camí i segurament el que queda de legislatura també llastimosament es perdrà», asseguren els convergents. Des del grup de CiU, diuen que «malgrat la marginació política de la que hem estat objecte, i com a força majoritària, tenim la responsabilitat i el deure de continuar treballant mitjançant propostes encaminades a millorar la qualitat de vida, necessitats i expectatives de tots els pallaresos amb l'esperança que en algun moment serem escoltats».

CiU del Pallars Sobirà afirmen que 2apostem per un Pallars governat des de la Comarca, lliure d'intervencionismes externs que no fan altra cosa que crear inestabilitat i desconfiança».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.