Política

Els socialistes de Calp fan públic el compromís ètic

Joan Morató és el síndic portaveu i responsable de substanciar aquesta decisió política

El portaveu i responsable del Comité Electoral dels socialistes d'aquesta localitat d ela comarca de la Marina, ha fet públic el manifest i el compromís ètic assumit per tots els candidats de la seua llista a les properes eleccions locals.

Joan Morató ha anunciat igualment, la preparació de diverses iniciatives de caràcter preelectoral, entre les quals hi ha una campanya de proximitat a desenvolupar sota el sistema de “porta freda” a fi d'explicar els detalls d'aquest compromís fet públic.

Entre les mesures proposades i assolides pels candidats socialistes es troba la reducció d'un 10% del sou dels regidors, mesura aquesta que encara resta pendent d'aplicació degut a la negativa de l'alcalde actual.

Altres mesures fetes públiques per aquesta formació política són, la gestió eficaç i responsable dels recursos públics, l'austeritat i el control de la despesa, la publicitat al web municipal dels comptes de l'ajuntament traduït a algunes llengües amb implantació a la vila, l'eliminació de càrrecs superflus i el compromís de no atorgar l'alcaldia a cap formació minoritària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.