Política

Puigcercós retreu a Mas que voti “d'amagat”

El president d'ERC titlla de “clandestina” la participació del president de la Generalitat en la consulta sobiranista

Malgrat tot valorat positivament que dirigents de CDC s'adhereixin al referèndum

El líder d'ERC, Joan Puigcercós, ha retret aquest divendres al president català que hagi votat a favor de la independència anticipadament, “d'amagat” i en la “clandestinitat”, en el marc de la consulta sobiranista que se celebrarà el 10 d'abril a Barcelona, encara que està d'acord amb el seu vot.

Mas va votar ahir anticipadament a la seu barcelonina de l'entitat Òmnium Cultural, un dels col·legis que la comissió organitzadora de la consulta té ubicats a la capital catalana.

Puigcercós ha valorat positivament que dirigents de CDC s'adhereixin a la consulta d'autodeterminació, però ha recriminat a Artur Mas que hagi exercit el dret a vot “d'amagat” i en la “clandestinitat” quan, segons la seva opinió, ho hauria d'haver fet “amb normalitat” el mateix dia 10 d'abril i “donant exemple als ciutadans”.

“Votar d'amagat no és un bon exemple, ho hauria d'haver fet a la llum i amb claredat”, ha sentenciat el dirigent republicà.

Durant la seva visita d'aquest matí a Tortosa (Baix Ebre), Puigcercós s'ha referit concretament al vot que també va exercir l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, i s'ha congratulat que ho fes a favor de la independència.

“Estem satisfets que trenta anys més tard Pujol hagi rectificat i doni la raó ha ERC”, ha dit Puigcercós per concloure: “està bé que la gent evolucioni”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.