Política

Marta Ferrusola es juga “la mà dreta” que Joana Ortega va votar ‘sí'

L'esposa de Jordi Pujol posa en dubte les declaracions de Duran i Lleida, que va revelar que la vicepresidenta havia votat ‘no' en la consulta del 10-A

Ferrusola augura que Catalunya podrà ser independent en una dècada

Marta Ferrusola, esposa de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha assegurat avui que es juga la “mà dreta” a que la vicepresidenta Joana Ortega va votar ‘sí' en la consulta sobre la independència de Catalunya celebrada el passat 10 d'abril a Barcelona.

“Duran i Lleida pot dir el que li doni la gana, però qui assegura que la Joana Ortega a votat que no?”, ha plantejat Ferrusola després que el líder d'UDC revelés aquest dilluns que la també dirigent d'Unió, havia votat ‘no' a la independència. “Jo em jugo la mà dreta a que ha votat que sí”, ha afegit.

Ferrusola ha atribuït l'afirmació de Duran al fet que “mitja humanitat va contra l'altra mitja” i que el fet que siguin del mateix partit “no vol dir res”. “N'hi ha molts del nostre partit que han votat que no”, ha assegurat, en referència a CDC.

L'esposa de Jordi Pujol, que ha fet aquestes declaracions durant una tertúlia a Catalunya Ràdio, ha recordat que ja fa tres anys que es va declarar independentista i ha pronosticat que Catalunya podrà ser independent en uns “deu anys”. S'aconseguirà, ha afegit, “treballant bé, ordenadament, amb seny”.

Marta Ferrusola, que va participar diumenge a la consulta, ha fet una valoració positiva de la participació. També ha remarcat que tot plegat s'ha fet amb un pressupost baix i amb la col·laboració de voluntaris. “Va ser una votació feliç, satisfactòria, molt positiva”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.